100 g šokolaadi
100 g võid
175 g suhkurt
4 muna
1 tl küpsetuspulbrit
65 g rukijahu
100 g metsmaasikaid
Sulata või ja šokolaad. Jahuta. Vahusta munad ja suhkur ning lisa või-šokolaadi segule. Lisa ka küpsetuspulbriga segatud jahu. Lisa maasikad ja kõpseta 170 kraadi juures 40 minutit.
Ei kasitanud metsmaaikaid vaid tavalisi ja ei kasutanud tumedat šokolaadi vaid kasutasin tavalist ja tõesti oli huvitav tekstuur ja maitse. See rukijahu andis väga palju juurde.
100 g võid
175 g suhkurt
4 muna
1 tl küpsetuspulbrit
65 g rukijahu
100 g metsmaasikaid
Sulata või ja šokolaad. Jahuta. Vahusta munad ja suhkur ning lisa või-šokolaadi segule. Lisa ka küpsetuspulbriga segatud jahu. Lisa maasikad ja kõpseta 170 kraadi juures 40 minutit.
Ei kasitanud metsmaaikaid vaid tavalisi ja ei kasutanud tumedat šokolaadi vaid kasutasin tavalist ja tõesti oli huvitav tekstuur ja maitse. See rukijahu andis väga palju juurde.
Sama torti tegin ka 7. märtsil ema sünnipäevaks, kuid siis mustade sõstardega ja ka oli väga hea.
No comments:
Post a Comment